THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

La Frog

28 april, 2008

Zoosk

På Facebook finns en app som kallas Zoosk. En dejting-sida. Men ibland undrar jag ju vad en del killar letar efter för slags dejt. Att döma utav deras pressbild då. Där finns bl.a:
Det sliskiga egot: killen som tycker han är så jäkla sexig och har som pressbild en bild på sig själv med bar överkropp och i bästa fall byxor (det finns alltså de som inte har byxor utan kalsonger eller handduk bara). Han känns lite som om han aldrig skulle nöja sig med mindre än ett one night med nån Paris Hilton-brud...
Det falska charm-trollet: killen som försöker charma dig med husdjur istället. Kramar nån katt eller hund för att liksom visa sin mjuka sida eller nåt. Han känns som om han kommer att smöra dig med smicker tills du släppt till för ett one-night.
Den upptagne eller osäkre: killen som står och kramar nån tjej på pressbilden. Där är det nog antingen nån kille med flickvän som bara råkat snurra in dit, eller killen som försöker visa hur populär han är bland brudarna. Han vet nog inte riktigt själv vad han vill eller så är det ännu ett av dessa knep för att komma innanför trosorna på en tjej.
Den oseriöse: killen skiter egentligen i hela grejen. Har en bil, seriefigur eller dylikt som pressbild. Han blir nog mest bara road om någon tjej faktiskt kontaktar honom.
Den ditlurade: killen som verkar ha blivit ditlurad. Har oftast en rätt vanlig pressbild men inte fyllt i något alls om sig själv.
Den semi-seriöse: killen har oftast en rätt normal pressbild på sig själv. Men det viktiga här är texten om sig själv där han verkar vara åtminstone något seriös och vettig. Skulle tro att han letar efter en trevlig dejt iaf.
"Pappan": tja killen kan antingen faktiskt vara pappa och ha med sitt barn på bilden för att göra saken klar från början. Eller så tillhör han "det falska charm-trollets"-kategorin. Istället för att använda ett husdjur för att charma sig innanför dina trosor kör han med systersonen eller dylikt.
Den galne filuren: Har någon knasig grimas på sin bild för att visa vilken kul snubbe han är. Den här kan dock vara seriös, oseriös eller precis som i fallet ovan tillhöra de där falska charm-trollen.
"Farfar": jaa, den här killen är ingen kille. Det är en gubbe i pensionsålder. Hur han hamnat där inne är en bra fråga. Det finns de som säkert är ute efter lamkött. Eller de som vill hitta sig en trevlig liten gumma haha. Eller de som är totalt vilsna :S
Där finns också den där otroligt söte pojken som typiskt nog bor i andra änden av detta avlånga land.

Hahah, vilken jäkla reflektion utav killarna på Zoosk det blev då! Och utav mig också, som är en sådan expert på det motsatta könet och kärleken! Hahahaha!!! Måste då påpeka efter allt negativt jag här ovan skrivit att jag faktiskt just nu pratar med en kille på Zoosk med helt "normal" pressbild och dessutom riktigt trevlig. Så det finns ju faktiskt den sorten där med ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Liiite pessimist eller? haha

Wiccahäxan sa...

Hmm.. den som du kallar "oseriösa", såna snackar jag med tre stycken precis. Inte på Zoosk men på FB och på andra ställen. Och jag har lärt mig att det oseriösa sitter inte i bilden utan i skallen på den som har satt ut bilden. Jäklar vad många oseriösa sexfixerade snyggingar jag har dissat!