THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

La Frog

31 augusti, 2007

Finns det något rätt sätt??

Sitter och läser i "Stora dejting-boken". Köpte den för skojs skull för ett tag sen. Men jag måster erkänna att jag fattar den inte. Det står då att det är "en handbok i konsten rätt att dejta rätt, lätt och roligt". Handbok, my ass! Ena sidan säger står det att killar också kan vara osäkra och inte våga ringa. Och andra sidan står det att killar som oftast tycker om att vara den som "jagar". Och att en tjej som ringer efter ett one-night kan uppfattas som efterhängsen. Men så står det ju också att ibland kan en kille tycka att det är lite tufft när tjejen tar initiativet.
Så om det nu är en kille som man inte känner så väl, men vill träffa igen. Hur ska man göra då? För om han är killen som tycker tjejen är för "på" om hon ringer och man tror att han kanske är killen som bara inte vågar ringa själv? Eller om man tror att han är killen som vill "jaga" och man sitter där och väntar vid telefonen. När han egentligen är den där som inte vågar ringa?
Summan av kardemumman är väl helt enkelt att det inte finns någon "rätt" väg att ta. Chansen är ju rätt stor att man gör bort sig eller låter det liksom rinna ut i sanden. Så frågan man borde ställa sig är väl egentligen om man tror tillräckligt mycket på sig själv för att kunna klara av att bli alldeles bortgjord.

Knasigt ämne att skriva en bok om egentligen. Ingen som helst hjälp för dem som verkligen vill ha en handbok i dejting.

0 kommentarer: