THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

La Frog

18 juli, 2007

Varför just 30, Piteå??

På www.aftonbladet.se finns det idag en artikel om att ledningen för Piteå havsbad har satt upp en 30-årsgräns på badet under festival-veckan Piteå dansar och ler. Är du under 30 måste du ha småbarn eller föräldrar med dig. Allt för att undvika jättefyllan under den veckan.
Men hallå? Okej det sups rejält under den veckan. Men det kan väl ändå inte bara vara folk under 30 som super? Finns det inget party kvar i benen på 31-åringarna och uppåt?? Och de som är nykterister och är under 30 då? Får de inte lova att ha lite mysigt på stranden den veckan då? De har tydligen satt upp någon salgs ID-kontroll på vägen ner till badet. Men de är oroliga över hur de ska göra med dem som kommer med båt.
Men va fan! Om det nu är supandet ni vill ha bort från stranden så förbjud alkohol där då! Istället för vägspärr med ID-kontroll kunde ni ju låta dem kolla procenten i flaskorna istället.

Jag vill faktiskt uppmana alla ni som är 30 år och uppåt, och som kommer parta loss i Piteå dansar och ler nästa vecka, att förflytta er till havsbadet! Vadå? De kan inte hindra er. Ni uppfyller ju kraven!
Och för som festar med era vuxna barn under 30, tycker jag absolut ska ner till havsbadet och festa loss!
Få den där ledningen att fatta hur korkad den där regeln är!

Och till ledningen för Piteå havsbad: Ta bort den där korkade regeln och inför alkoholförbud istället, om det nu är supandet ni vill få bort från stranden!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1121672,00.html

0 kommentarer: