THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

La Frog

15 juli, 2007

Boktok i Stephenie Plum!

Ok, jag måste bara säga det. Jag ääälskar verkligen författaren Janet Evanovich deckar-serie om Stephenie Plum! Hon är ju helt jävla underbar! (Stephenie Plum alltså). Eller ja... Alla karaktärerna är helt underbara! Här är några av dem:
Stephenie Plum: Prisjägare som är rädd för att handskas med vapen. Har en jävla bondtur och ett struligt kärleksliv. Antingen är det för många karlar som surrar runt henne, eller också inga alls.
Citat: "I will eat less desserts (Spice cake, TastyKakes and anything that has fruit in it, on it, in the name or has the flavor of a fruit does not count as dessert)."
Rex: Stephenies hamster. Bor i sitt akvarium i Stephenies lägenhet i New Jersey. Gillar inte när elaka gubbar försöker spruta i honom dåligt boy.
Joe Morelli: Polis och italiensk hingst i lyxförpackning! Har lurat trosorna av Stephenie en eller annan gång. Och även blivit påkörd, haffad och lämnad näck på gatan av ovannämnda prisjägare.
Citat: "You left me standing bare-assed in the middle of the street!" (Joe Morelli)
"I gave you your gun, didn't I?" (Stephenie)
Lula: Före detta prostituerad och numera arkivarie/borgensagentassistent. Kvinna i st. XL med förkärlek för stretch-kläder i XS och med mycket motormurr.
Citat: "I'll snatch the little f***er up by his gonads and squash him into the trunk of my car."
Ranger: Den tuffaste prisjägaren med kontakter i alla världar och skulle kunna inta ett mindre land på egen hand. Har även han ett öga efter Stephenie.
Citat: "Last time you called me late at night you were naked and chained to your
shower curtain rod. I hope this isn't going to be disappointing."
Mormor Mazur: Stephenies mormor. Skutglad krutgumma som gillar att springa på bisättningar.
Citat: "We got an extra potato in the pot. It's always nice to have a stud-muffin at the table."
Vincent Plum: Stephenies kusin och arbetsgivare. Sliskig typ som det ryktas har haft sex med en anka...
Böckerna är helt fantastiskt roliga och spännande. Jag skrattar faktiskt högt när jag läser dem och har väldigt svårt för att lägga ifrån mig dem! Stephenie har en förmåga att trassla in sig i farliga, sexiga och pinsamma situationer. Och Janet Evanovich författarstil är helt underbar! För alla er som gillar att läsa och inte ännu läst denna serie: Sätt igång för fan!!! Hahaha! Och för er som vet vad jag talar om. Kolla in www.janetevanovich.com Där finns en massa kul!

En eloge till Janet Evanovich och Stephenie Plum!!!

0 kommentarer: